Courtyard Chargeup!

Sidebar_participants_230px Sidebars_themes
Thm_clrd_34 Thm_clrd_30 Thm_clrd_32
School_172px
Sidebars_aboutproj
A remnant of a school construction project from years ago is a small 20x20 courtyard in the main hallway of our school. It gets little direct sunlight, has no water source and has been seriously neglected over the years. Through creative landscaping, use of sustainable or recycled materials and engraved bricks, the students have come up with a variety of plans to renovate the space and not only make it usable, but to also use it as a fundraising vehicle for student activities for years to come.
Sidebars_moreinfo Sidebars_links
+ Share(close)
Email (close)
 
Sidebars_last_modified
December 21, 2011
  • Trans
  • Trans
  • Trans
Project_in_progress
Group_1
Group 1's first round concept board.
Group_2
Group 2's first round concept board.
Group_3
Group 3's first round concept board.
Group_4
Group 4's first round concept board.
Courtyeard_presentation
The presentation board used to show the student body, the administration and the board of education what we have planned.